om meg

Jeg heter Anniken Marie Hansen, kommer opprinnelig fra Sarpsborg og kom til verden en solfylt høstdag 8. oktober 1998. Jeg har et flott knippe av foreldre, som gav meg en flott oppvekst i Solbyen. Håndball var en av mine store lidenskaper i barndommen, og jeg spilte i til sammen åtte år. Kjenner fortsatt at savnet kommer snikende når jeg ser på de norske håndballjentene på TV.

// Engstelig for karuseller allerede i tidlig alder, hehe.

Skoleentusiast har jeg nok alltid hvert, dog vi alle har hatt våre perioder. Da jeg var ferdig på videregående visste jeg at jeg ønsket å studere videre med én gang, men valget stod mellom mange ulike utdanninger. Hvor kjekt hadde det ikke vært, hvis alle måtte velge mellom sykepleier, lærer, brannmann eller politi? Slik er det (les kanskje dessverre) ikke, og jeg stod derfor mellom både lektorutdanning, jordmor, jurist, økonomi på BI og teologiutdanning. Valget falt på en bachelor i Entreprenørskap og økonomi på BI, Oslo. Her gikk jeg et halvt år, og etter julen 2017 byttet jeg studie til en bachelor i Ledelse og teologi ved Høyskolen for ledelse og teologi, Stabekk – hvor jeg i dag stortrives.

Faktisk så stortrives jeg med å gjøre mange ting. Jeg interesserer meg for både sminke, klær, interiør, reise, trening, mat & baking, familie, venner og menighetsarbeid i Filadelfia Moss. Alt dette kommer til å være med å krydre bloggen, selv om jeg ikke er noen ekspert på noen av områdene.

Et lite ekstra krydder på bloggen vil være troen min. Jeg har alltid visst innerst inne at Gud finnes der ute et sted, men fikk aldri helt taket på hvor han var i barndommen. Da jeg var konfirmant forstod jeg at Jesus i den kristne troen er nær og ekte, og han ble en del av mitt hverdagsliv og min tro. På en kristen pinseleir i 2013 traff jeg David, min mann, og vi har siden holdt sammen. Vi forlovet oss i november 2016 i hagen til Davids barndomshjem, og giftet oss 28. oktober 2017 på Baldersnäs Herregård i Sverige – som også gav meg en herlig stor svigerfamilie. Mange vil nok måpe når de hører at jeg ble gift som 19-åring, men jammen hadde vi vært sammen lenge da vi giftet oss. Vi valgte å gifte oss, fordi vi tror det er det beste for vårt liv. Kanskje er det sprøtt, men det kunne ikke føltes mer riktig.

// En fantastisk vellykket dag – 28.10.17

I dag bor vi i Moss sammen med vår lille pus med navn Alma, som ble født 7. november 2017.

Gjerne spør hvis det er noe du lurer på ♡