jeg skal blogge om

Jeg vil gjerne fortelle deg hva du kan forvente deg når du klikker deg inn på min blogg – enten du kommer til å gjøre det ofte eller sjeldent (eller til og med kanskje aldri igjen, noe jeg så klart ikke håper ;-).

// Sneakpeak fra stuen vår, hvor jeg har brudebuketten min i vase.

Fra tidligere innlegg kan du lese om mine interesser; klær, interiør, sminke, reise, trening, mat & baking, familie, venner og menighetsarbeid. Jeg er over gjennomsnittet interessert i sminke, tror jeg. Til tider er dette litt flaut å innrømme, dog det avhenger av publikummet 😉 Jeg er veldig glad i å teste ut nye produkter innenfor temaet, og tar dere gledelig med i prosessen. Noen ekspert på området er jeg ikke, men ønsker å dele av mine enkle erfaringer. Stadig prøver jeg ut en oppskrift eller to på kjøkkenet, men som regel ikke egenlagde oppskrifter – allikevel håper jeg det kan være interessant å se hvordan det går. På interiørfronten prøver jeg så godt jeg kan å skape et hjem i leiligheten vår, som jeg flyttet inn i da vi giftet oss. Jeg tar dere gjerne med på små prosjekter jeg har på gang her også.

// Sneakpeak fra gjesterommet.

Med tanke på min tro behøver du ikke være redd for at dette er en forkynnende blogg, derimot er troen min en helt naturlig del av min hverdag – og derav blir den en helt naturlig del av den hverdagen jeg fremstiller for dere på bloggen også. Jeg ønsker å dele fra mitt liv, og dette skal ikke stille krav til deg som leser.

// Sneakpeak fra gangen, hvor vi samler alle invitasjoner vi får.

Gjerne fortell meg hva du ønsker å lese på bloggen ♡

2 Kommentarer

  1. Christoffer christiansen 7. august 2018 at 23:17

    Kjempe kult! Digger navnet, og liker ærligheten! Gleder meg til flere innlegg??

    1. Anniken 7. august 2018 at 23:38

      Åå, så hyggelig!! Takk?