jentetur til Gøteborg

Tidlig forrige uke bestemte Jessica, en av mine beste venninner, og jeg oss for å dra på tur til Gøteborg. David var på guttetur den uken, og da var det superkoselig med litt egentid med venninner. Vi tok et tidlig tog på torsdag morgen og var i Gøteborg rundt kl 11 på formiddagen, og tok toget hjem igjen på fredag ettermiddag. Vi vurderte også å kjøre bil, men det var det godt vi ikke gjorde – parkeringshuset til hotellet var fullt da vi kom frem. Vi følte begge at vi hadde god tid til å titte i mange butikker, samtidig som tiden gikk fort – noe den ofte gjør i godt selskap.

// Vi bodde på Radisson Blu Scandinavia Hotel.
// Stilige detaljer fra rommet.
// Så kule heksagonfliser på badet.
// Utsikten fra ballkongen på rommet vårt.
// Utsikt mot restauranten, som vi spiste både frokost og middag på.

Som liten dro familien og jeg ofte til Gøteborg om somrene, for å møte vår svenske familie. Da var det gjerne Liseberg som var høydepunktet, og shoppingen var kanskje ikke så veldig stas. Denne gangen må jeg virkelig si at jeg er imponert over hvilke shoppingmuligheter Gøteborg har – så mange stilige interiørbutikker, Ellos Home & Zara Home blant annet, samt mange ulike sminke- og klesmerker.

// Fra Ellos Home.

Jeg glemmer det litt mellom hver gang jeg er på storbyferie; beina får kjørt seg. Vi gikk, gikk, gikk og gikk. Det er virkelig bare koselig å gå rundt, men samtidig viktig å unne seg en pause i ny og ne – og dette var vi flinke til. Vi prøvde flere ganger og lete etter koselige og intime kaféer, men det var ikke det letteste å finne. Til slutt ble vi så sultne og tørste at vi valgte det vi først kom til, dog var det gode valg. Dette er kanskje grunnen til at man bør sjekke ut type tripadvisor før man drar, hehe.

// Fresh lunsj på Condeco.
// Räksmörgås på Cappuccino.
// Mellommåltid på Espresso House.

Torsdag kveld endte vi opp med å spise middag på hotellet faktisk – av alle steder. Restaurantområdet på hotellet var bare så koselig, og menyen så virkelig fristende ut. Det ble Club Sandwich med fries på oss begge, etterfulgt av film på rommet. Og ja; dette er den kleine definisjonen på jentetur, men hjelp så koselig det er 🙂

I neste innlegg skal dere få se turen vår til Palmhuset i Gøteborg ♡