bryllup: DEL 1

Jeg har veldig lyst til fremover å gi dere små innblikk i bryllupet vårt, som var den 28. oktober 2017. I dag tenker jeg at vi starter med VIELSEN! Vi giftet oss på Baldersnäs Herrgård i Sverige, som er cirka to timer med bil fra Moss. Vi startet helgen på fredagen med nærmeste familie og forlovere, selve bryllupet på lørdagen og på søndagen var det frokost, rydding og hjemreise. Livet er kanskje ikke alltid like rosenrødt, men bryllupet vårt var virkelig rosenrødt og helt fantastisk!

Her henger kjolen klar på den store dagen. Det morsomme er at min drømmekjole for vårt høstbryllup egentlig var en havfrueformet kjole med lange ermer – mye mer tildekket enn denne. Da jeg skjønte at det var vanskelig å finne, etter x antall prøvinger, falt jeg helt for denne. Det er en havfrueformet kjole med spaghettistropper. Uken før bryllupet husker jeg at jeg fikk helt panikk for at kjolen var for bar, så jeg stresskjørte til Ski Brudesalong og kjøpte en pels til å ha over – og den kunne ikke vært finere♡

Her er min kjære mamma og meg. Hun fester usynlig teip i ryggen, slik at kjolen skal sitte godt og pent – teipen løsnet ganske så fort under vielsen da, haha. Vi hadde fargetema gull, grønt, burgunderrødt og hvitt denne helgen, og mamma skled rett inn i sin burgunderrøde kjole.

David gjør seg klar på morgenen på lørdagen i annekset ved siden av herregården sammen med forloverne. Ganske så konsentrert i blikket ser jeg 😉

Jeg gjorde meg klar i bryllupssuiten, som hadde veldig godt med naturlig lys.

Mine fine forlovere i sine vakre kjoler – Matilde, Jessica og Judith. Her hadde jeg helt ekstreme nerver, og hvis dere ser bildet nedenfor – så forstår dere kanskje hvorfor.

Nesten rett etter forlovelsen, forlovelsen kan jeg også gjerne fortelle om i eget innlegg, bestemte jeg meg for at jeg ville synge i vielsen på vei opp gulvet. Etter mye om og men, jeg holdt på å droppe det mange ganger, fant jeg ut av at jeg kom til å angre hvis jeg ikke gjorde det. Så det ble sang, og jeg sang “Sofias Sång” som Molly Sandén sang i det svenske prinsbryllupet – en helt nydelig sang! Flere måneder i forkant øvde jeg på sangen sammen med onkelen min, som spilte piano. Vi var enige om at hvis jeg knakk sammen på veien, ville han bare fortsette å spille. Jeg knakk faktisk aldri, selv om jeg er utrolig lettrørt. Jeg hadde bestemt meg knallhardt på forhånd at jeg skulle gjennomføre, og det gjorde jeg. Det er jeg utrolig takknemlig for i dag! Våre seks forlovere (tre hver) og fem brudepiker gikk inn før meg, og da spilte onkelen min “A whole new world” fra Aladdin – før han byttet over da jeg kom innenfor døren.

Her er jeg superfornøyd, fordi jeg endelig kan puste ut, la tårene renne og nyte øyeblikket. I dette bildet ser dere også en del av pynten vår – blomsterballer, roseblader i gull og sløyfer i burgunderrødt. David og alle hans forlovere hadde mørkeblå dresser.

Og der var ringene på og kysset unnagjort – hehe, neida. Joda, men det var mye mer romantisk enn som så. Jeg husker her at jeg var fryktelig redd for at David skulle gjøre noe tull, som han hadde spøkt med på forhånd. Heldigvis gikk alt fint for seg 🙂

Herr og Fru Hansen meget fornøyde på veien ut, med “Ain´t No Mountain High Enough” i bakgrunnen♡