5 favoritter fra Gøteborg

I dag tenkte jeg å vise dere noen av godbitene jeg fikk med meg hjem fra Gøteborg. Som sagt tidligere; Jeg ble meget imponert over shoppingen! Det er så gøy når man finner litt unike ting, som ikke finnes over alt her hjemme.

// Bok fra Designtorget.

Jeg har lenge gått og sett på slike type glass, som det florerer av rundt om i butikkene nå. Da jeg fant disse med gullkant i tillegg, falt jeg for fristelsen – samt rommer de også en hel del, noe David blir glad for. Jeg synes ikke det er noe galt i å unne seg fine glass, selv om man ikke drikker eksakt det som er ment til å være oppi dem 🙂 Boken derimot, var et impulskjøp der og da – dog helt etter min stil og farger.

// 6 glass fra NK (Nordiska Kompaniet).
// Parfyme fra Marc Jacobs og Sephora.

Jeg har noen parfymer fra Marc Jacobs fra før av, og jeg synes faktisk nesten alle duftene lukter godt – ikke mange parfymemerker jeg kan si det om. Dette er en av de nyere tilskuddene i familien, og den dufter helt herlig!

// Termoflaske fra Design Letters og NK.

Disse har jeg aldri før sett i Norge, selv om de helt sikkert finnes, og ble så glad da de plutselig stod på hylla blant resten av koppene fra samme merke. Disse flaskene holder på varm væske i opptil 12 timer, og kald væske i opptil 24 timer. Superkjekt at de holder på både kulde og varme, i tillegg til å være så stilrene og enkle. Det står cool og hot på begge flaskene – jeg har bare snudd hver av dem motsatt vei, så begge kan helt fint brukes til både varmt og kaldt. Det blir nok mange poser te i disse fremover, samt også iste og iskaffe.

// Skjerf fra Becksöndergaard og butikken Design Only.

Dette er egentlig et skjerf til å bruke i halsen, som er ganske så kort og lite. Da jeg skulle ut i går fant jeg ut at det helt fint også kan brukes på vesker, for å gjøre litt om på uttrykket. Jeg kommer nok til å bruke det litt om hverandre fremover også. Nydelige farger i dette, som går til mye forskjellig av klær.

// Kanskje lurt å stryke dette før neste bruk, hehe.

I morgen er siste feriedag før studiene begynner igjen♡