en bedre lørdag

I dag har vi hatt en skikkelig koselig lørdag♡ David har endelig hatt fri, noe han ikke har hatt på lenge (godt jeg har Alma som selskap). Planen i dag var å slappe av helt frem til vi skulle ut å spise kl 16 i Fredrikstad med min familie. Mormor og bestefar tar med hele familien ut og spiser hver sommer – så koselig tradisjon! Da vi la oss i går kveld, la vi oss hver for oss – og begge tenkte at den andre satt på alarm, hehe. Så slitne som vi begge var, sov vi helt til kl 1130 – noe som var altfor lenge…

Noen bilder før vi skulle kjøre avgårde. 3 minutter senere møter vi en gutt på bussholdeplassen nede ved bilen, som står i full Kiwi-uniform. Han spør meg hva klokken er, og David med klokke svarer han. Så sier han videre at bussene ikke kommer, og da tilbyr David han at vi kan kjøre han hjem. Han tuller da med at tenk hvis han stjeler noe da, og da lo vi godt! Han var superhyggelig, og vi kjørte han hjem. Dette resulterte i at vi kom for sent til middagen da… Unnskyld bestefar 😉

// Deilig Club Sandwich!
// Davids banansplit
// Min Chai Latte

Senere på kvelden fikk vi besøk av Simon & Silje og Jessica & Andreas. Vi har hatt monopol-kveld, noe som ikke akkurat gikk i min favør. Jeg sikret meg i alle fall Rådhusplassen da, som dere ser ovenfor. De er her fortsatt i skrivende stund, så nå tror jeg at det er hyggelig for dem hvis jeg titter opp fra macen, hehe.

// Koselig å ordne i stand til gjester, selv om det gikk litt fort for seg

Vi snakkes i morgen♡