IKEA altså

God mandags kveld♡ Dagene har gått i ett kjenner jeg, og det roer seg nok ikke med det første. I går dro vi på en til dels spontantur til IKEA Torp, etter mye mas fra meg – unnskyld David 😉 Vi var i bursdag forrige uke hos noen gode venner av oss, og de hadde en superstilig skjenk på kjøkkenet med kaffemaskin på. Vi har lenge snakket om å skaffe oss en skjenk på veggen dere ser på bildet, og ble helt overbevist da vi var hos Herr og Fru Wahlberg – dog en annen skjenk enn de har da 🙂

Ovenfor ser dere to blide fornøyde mennesker på vei inn på IKEA. Han til høyre var litt mindre blid da vi gikk ut, men det kom seg etter litt mat.

Dagen i dag har stort sett gått til å rydde opp i dette kaoset, noe som egentlig er en god følelse. Det kjedelige er bare når jeg ser at tiden ikke strekker til, men det går bra – tar det i løpet av de nærmeste dagene, selv om jeg skal pendle til Oslo på dagtid. Alma hjelper gledelig til da, og er meget begeistret for alle huler og gjemmesteder hun får med på kjøpet fra IKEA.

Pause må til etter at hånden min fikk små blodutredelser under huden (?), da jeg hadde skrudd altfor intenst og hardt, haha. Dette er cideren vi hadde i bryllupet vårt, og min absolutte favoritt.

Her er en stk 2/3 ferdig skjenk – mangler dører, samt en firkant til. I tagningen av dette bildet var jeg passe sur og frustrert på skruingen, men ble heldigvis ferdig med siste firkant før jeg skulle i møte nå i kveld. Dører kommer på plass i løpet av uken, og jeg viser dere gledelig resultatet med kaffemaskin oppå.

Hun ovenfor er derimot mye mer IKEA-elsker enn sin mann, og kunne gjerne gått der inne i flere timer uten å ense at det er masse mennesker rundt henne. Jeg har forresten også farget håret blondt i sommer, hvis det var noen som ikke helt skjønte koblingen mellom bildet øverst på bloggen og bildene jeg legger ut.

Nå er det kanskje på tide å forberede studiestart i morgen. God natt♡