forlovet som 18-åring

Gisp for en overskrift 😉 Dog er den helt sann. I dag har jeg lyst til å fortelle dere om forlovelsen vår. Vi ble forlovet fredag 18. november 2016 – en ganske så mørk høstdag frem til begivenheten inntraff. Vi (les jeg) hadde lenge snakket (lest mast) om at vi skulle forlove oss. Vi hadde vært sammen lenge, og jeg visste at det var David jeg ville være sammen med. Jeg hadde også fortalt han hvordan ring jeg egentlig ønsket meg da #flaut, men han hadde bedt meg om å senke forventningene, haha – noe jeg forøvrig også gjorde.

Denne fredagen hadde vi avtalt at vi skulle passe barna til søstera til David på ettermiddagen/ kvelden, før vi skulle ut å spise med Jessica og Andreas, vårt vennepar, på senere på kvelden. Andreas hadde nemlig bursdag denne dagen, og jeg husker fortsatt at jeg stresset med å kjøpe gave til han før vi skulle være barnevakt. Jeg husker også at mamma sa til meg fra jeg dro hjemmefra, at jeg burde ta på meg noe litt pent. Jeg ante virkelig fred og ingen fare, så jeg tok på meg noe halv-pent som passet til barnevakt og bursdagsmiddag. Det var superhyggelig å sitte barnevakt, men jeg la merke til at David ikke spiste så mye. Jeg tenkte lenger enn dette: Mer mat på meg, haha 😉 Da vi skulle kjøre videre til bursdag, sa søstera til David at hun måtte snakke med meg alene, så David kjørte i forveien. Det er nemlig helt vanlig for oss å kjøre to biler dessverre… Hun stilte meg dog noen litt rare spørsmål, men jeg tenkte at dette sikkert bare var helt normalt. Kl 21:55 kjørte jeg fra huset, og vi skulle møte venneparet vårt i byen – noe som tar lengre enn 5 minutter, så jeg var ganske så stressa.

// Da det skjedde klarte jeg ikke tenke på ringen i det hele tatt, før noen spurte meg inne hvordan den var.

Huset til svigerforeldrene mine ligger ikke så langt unna huset der vi var barnevakt, så jeg skulle sette bilen min der for at vi skulle kjøre sammen videre. Da jeg kjørte inn i gården, var det ingen biler der og hele hagen var FULL AV LYS. Min umiddelbare tanke var at nå forstyrrer eller potensielt ødelegger jeg et frieri, men vent! Hvem andre forlover seg i hagen til mine nåværende svigerforeldre? Det kunne jo bare være oss, og da husker jeg at jeg satt i bilen i ett minutt eller to og bare lot det synke inn. Tårene og skjelvingen var der allerede på vei ut av bilen. Så midt i den vakre høsthagen fridde David.

// Verdens vakreste bukett, som vi fikk i gave.

Jeg trodde fortsatt at vi skulle på Peppes etter at frieriet var ferdig, og at dette bare var på veien dit. Så gikk vi inn i huset og der ventet en gjeng av vennene våre, som hadde laget i stand middag og leker. Helt fantastisk♡