TB: Kvitfjell

På denne fine lørdagskvelden tenkte jeg å ta dere med tilbake til et lite stykke av min og Davids sommerferie. Vi var en tur i Australia i påsken og besøkte familie på David sin side, som bodde i Sydney i et halvt år. Dette var sommerferie deluxe, og også superkoselig å treffe familien igjen♡

De siste årene har vi hatt en liten mini-tradisjon om å dra på Kvitfjell på sommeren – på hytta til svigers. De tidligere årene har vi hatt med oss venner, men denne gangen dro vi alene. Dette var også Almas første sommer på Kvitfjell. Ganske festlig å se henne sammen med stoore kuer og sauer. Hun er ganske så tøff i møte med andre katter, men hun hadde lite å stille opp med mot kua som sa et godt og stort: MUU! Hun fanget også en humle med poten sin, og skjønte fort at det ikke var så lurt. Jeg så på henne da hun slapp den (og den fløy videre) at hun lurte på hva som hadde skjedd med poten sin, stakkar 🙂

sauenog

fiske

Det er så fantastisk fredelig om sommeren på Kvitfjell. Atmosfæren er så avslappende, og man får virkelig påfyll av krefter. Dette var en av de superfine fiskeplassene vi fant i Rondane.

fiskested

meg

Dette var den andre fiskeplassen vi fant, på Kvitfjell-siden. Vi var på fjellet en hel uke, men fikk kun en fin ørret. Vi brukte mye av tiden på å spekulere i hvorfor vi kun fikk en fisk – og endte opp med konklusjon om at innsatsen ikke var hard nok.

kuuu

pannekakek

David vartet opp med pannekaker til frokost, og pizza til middag (verdens beste!). Disse to rettene lager han virkelig bra. Han er veldig god på å følge Toro-oppskrifter i andre retter også, noe som er vår store diskusjon her hjemme. Jeg liker ikke å følge oppskrifter og synes Toro gjerne kan spices opp litt – mens han mener at det er en grunn til at oppskriften er der. “Dette er noe profesjonelle folk har forsket på, og da SKAL det være akkurat slik”. Livet blir ganske kjedelig hvis man kun skal spise Toro da, og spesielt under noe ekstra gøy i den 😉 Det gjelder bare å ikke si noe, hvis man først har gjort noe annet enn hva oppskriften sier – og håpe på at han ikke merker forskjell.

Processed with VSCO with m3 preset

vannet
// Se så vakker Lågen var på veien hjem. Skikkelig Maldivene-feeling!

I dag har vi ordnet noen lamper hjemme, samt satt på resten av skapdørene på skjenken. Gleder meg til å vise dere resultatet! Jeg var rett og slett for svak i armene til å klare å skru de på selv, så da trengte vi litt hjelp fra mannen 🙂 Nå i kveld er vi på Fila sammen med en gjeng av herlige ungdommer!