resultatet er klart

Det har vært en så fin søndag her i Moss i dag! Vi startet dagen med frokost i leiligheten før vi dro på Fila for forberedelser før møtet, som startet kl 12 – noe vi er på hver søndag (omtrent). Etter møtet dro ungdommene på Tronvik-stranda og spilte volleyball, og Alma fikk også bli med – i bånd da 😉

Jeg er alltid litt redd for slike redd dyra-mennesker, som skal komme bort å kjefte på meg fordi jeg har henne i bånd. Vi bor i femte etasje i en blokk, og kan ikke slippe henne ut – og da synes jeg det er så fint for henne å få være ute på oppdagelsesturer i bånd. Hun har veldig lite i mot det 🙂

Ettermiddagen har gått til oppheng av lamper over kjøkkenøya, og middag med Anders – en god venn av oss.

skjenk-2
// Jeg synes dette ble superkoselig. Vi mangler dog et bilde over. Rammen har vi, og bildet er bestilt. Det blir toppen av kransekaken!

tolampper-2

tolamper-2
// Davids elektrikerferdigheter imponerer!
davidoganders-2
// Så koselig med middagsgjester! David har pyntet seg uten voks, hehe.

En god søndag kveld til dere videre♡