høstens 5 favoritter

God kveld♡ Det blir gjerne kveld før jeg får satt meg ned og skrevet litt, men håper det er fint med litt lesestoff på sengen. I dag har jeg vært på koselig middag hos svigerinne Ellen etter jobb på Fila. Våre menn, David og sin bror Thomas, er nemlig på jobbreise. Takk for i kveld, Ellen 🙂

Merker at det er høst i luften, og akkurat høsten har jeg et litt delt forhold til – liker på et vis at det blir mørkere ute, samtidig som det resulterer i at det blir vanskeligere å komme seg ut av sengen om morgenen. På den tredje siden blir det enklere å sovne da, hehe. Dette er mine favoritter ved høsten, dog ikke i prioritert rekkefølge.

LEVENDE LYS

Dette er noe jeg bare elsker. Jeg tenner gjerne alle lys i hele leiligheten, og lar de brenne leenge – helt til rett før vi går og legger oss. Det skaper en så levende, varm stemning. David på sin side er så veldig varm av seg hele tiden, og lufter stadig vekk her hjemme – og da kan du selv tenke hva som skjer med stearinen.

lyys

PLEDD & TE

… kaffe eller kakao om du heller foretrekker det. Jeg drikker mye (les altfor mye) te på høst- og vinterstid. Til min store fortvilelse klarer jeg ikke drikke svart kaffe, kun mocca, iskaffe, latte etc. Jeg har nå begynt å forsone meg med at det kanskje ikke er for meg da, og det er kanskje helt greit. Om sommeren derimot synes jeg ikke te smaker like godt – det blir for mye varme på en gang. Den beste teen er laget med fersk ingefær og sitron♡

tea

MIN BURSDAG

Jeg har bursdag 8. oktober, og dette var meningen tror jeg! Høsten hadde blitt veldig mørk og kjedelig uten, selv om bursdager jo forandrer seg litt med årene. Kan vel innrømme at det var mer stas da jeg var åtte. I dag er det mer koselig med fine ord og litt oppmerksomhet. Denne høsten fyller jeg 20 år, og det blir min første bursdag etter at jeg flyttet hjemmefra.

birtg

STRIKKAGENSERE

Jeg er veldig glad i å kle på meg. Føler meg mye mer komfortabel i strikkagenser, fremfor shorts og singlet. Høsten er en tid hvor du kan ta på deg tykt, deilig tøy uten at noen stusser over det. Har du noen gang lagt merke til at høst- og vintergarderoben fylles veldig fort opp, mens vår- og sommergarderoben gjerne krever noen ekstra plagg? Det er nettopp på grunn av de store genserne.

knitt

NETFLIX MED GOD SAMVITTIGHET

… eller kanskje ikke? Joda. Jeg har hakket bedre samvittighet når jeg slapper av med en netflix-episode, eller en film om høsten. Da er det som regel litt ruskevær ute, og studiene har startet for fullt slik at jeg gjerne kan unne meg litt avslapping. Problemet er bare når man blir hektet på en serie, da er det gjort 😉

nettt

ORGANISERE HØSTEN

Vi jukser litt, og tar med en sjette favoritt også. Min organisatoriske hodet elsker å planlegge høsten, studiet med alle mine OneNote-faner og kalenderen min. Sette ting i systemer er veldig tilfredsstillende for slike mennesketyper som meg.

org

Hver årstid har sin sjarm. Thanks giving er er tradisjon jeg ikke er noe særlig kjent med, men som jeg tror jeg ville likt veldig godt. Synes idéen om å sette fokus på takknemlighet i livet, er superfin. Kanskje dette blir høstens nye tradisjon i Hansen-familien? God natt 🙂