moments of my day

Så ble det kveld igjen, og det føles veldig greit mange ganger♡ Dagen har gått til mye forskjellig; henting av David på Gardermoen, styr og rot med bilen vår, middagslaging, henting av kake og et møte på Fila nå i kveld.

megogd
// Vet ikke hvem som er mest glad for å se hvem jeg, haha.

På morgenen i dag fikk jeg melding av David, som spurte om jeg kunne hente han på Gardermoen, noe jeg gjerne ofret en løpetur for å gjøre. På veien inn dit, ser jeg plutselig at det lyser en lampe i dashbordet i bilen. Den var oransje/ gul, og så ut som en kran. Jeg får litt små-panikk og ringer til pappa. Vi snakket mye frem og tilbake, og fant ikke helt ut av hva det var. I det jeg svinger inn til terminalen på Gardermoen, finner pappa endelig ut at symbolet betyr motorfeil. Etter en samtale med onkelen min også, får jeg råd om hva jeg skal gjøre.

  • Tips nummer 1: Skru av bilen, gå ut og lås den. Deretter skru på bilen igjen, og se om symbolet er borte. OG du kan gjerne få lov til å gjette én gang… Det ble ikke borte 😉
  • Tips nummer 2: Kjør innom Bavaria på Gardermoen, og dette gjorde vi. Der ble vi enige om å ta en service på den i Moss, og ikke legge ut på noen Europa-tur – men turen hjem til Moss skulle gå fint.

David på sin side trodde at det bare var lite bensin på bilen, da jeg først fortalte han om feilen inne på Gardermoen. På en side er jeg veldig glad for at jeg ikke hadde blingset såpass, mens på den andre siden er kanskje bensin billigere enn motorfeil 😉

daviiid

Jeg ble nesten skuffet da jeg kom på Gardermoen, og måtte snu i døren – fikk så veldig lyst til å reise igjen. Vi snakkes i morgen!