klippene er klare

Endelig fredag, og gjett hva! Jeg (les David) har fått til å dele videoene fra bryllupsreisen med dere. Enjoy litt kliss klass på en fredagskveld, hehe – spenningen kommer først i film nummer to nedenfor.

Når vi snurrer rundt i videoen, kan du se bungalowen vi bodde i bak oss. Virkelig et fantastisk vakkert sted!

Vi (les jeg) ble så satt ut første dagen, da vi ble vist rundt i hytta vår – det svømte haier i havet nedenfor bassenget vårt. Damen fra resepsjonen sa at de absolutt ikke var farlige, men at det ikke var lov å bade når det ble mørkt. Da kom det tydeligvis frem noen andre uhyggelige skapninger. Haiene het black tip reef shark, og det var ganske så mange av dem der. De var dog mer redde for oss, enn hva vi (les David) var for dem, hehe. Vi traff på kun én stingray / rokke, som jeg omtrent svømte rett på inne på grunnen. Den var helt hvit/ beige og gikk i ett med sanden. David kommer bak meg i full fart, og svømmer rett over den – heldigvis gikk det helt fint. Den lå der helt rolig. Da skjønte jeg hvor vanskelig det var å kommunisere under vann, haha.

Husk å skru på 1080 p på tannhjulet før du ser filmene. God helg 🙂