Escape Room

God lørdag kveld♡ David og jeg har endelig hatt en lørdag uten planer! Så koselig å bare kunne legge opp dagen helt etter hvordan det passet oss best. I ettermiddag dro vi på spontantur til Oslo på Escape Games med Jessica og Andreas. Det er SÅ gøy! Vi har gjort det en gang før i Ski, men dette var absolutt hakket mer fancy. Man blir som et lite barn igjen, men samtidig er faktisk oppgavene ganske så vanskelige.

daviiiid-2
// David er redo!
jessicaa-2
// Fine Jessica

er-2

inne-2
// Dette var det første rommet vi var inne i.

Vår oppgave var å avverge en ny episode av Tsjernobyl. Vi ble låst inne i et rom, hvor vi måtte lete etter ulike ledetråder for å finne koder, nøkler, tall og symboler. Dette ledet oss til neste rom, som igjen ledet oss til neste rom. I det tredje rommet fant vi løsningen, og avverget faren i spillet, etter 53 minutter. Vi hadde en time på oss totalt. Skikkelig gøy å bruke hjernen på noe slikt 🙂

rommet-2
// Tsjernobyl var middels+ for dere som har spilt Escape Rooms før.

oslo-2

Etter Escape Rooms kjørte vi faktisk tilbake til Moss av alle ting, og tok med indisk take-away til leiligheten 🙂