blåmandag?

God mandag♡ Selv om jeg hadde friuke forrige uke, synes jeg jammen mandagen med skoleuke kommer fort – er vel kanskje ikke alene om det.

bursdag-2
// På vei i bursdag

I går var vi først på søndagsmøtet på Fila, før vi dro i bursdag til Christian (tante- og onkelbarn) som blir 3 år på tirsdag. Han var superentusiastisk over Minionsokker, sko og pysj som vi hadde kjøpt til han. Klarte ikke forestille meg at en 3-åring kunne bli så glad for et par sko 🙂

bursdah-2
// Så rart å se meg selv bakfra med blondt hår, haha

I dag har jeg startet på en ny skoleuke, og dagen startet ikke akkurat så veldig bra. Da jeg kom til Moss togstasjon rundt kl 0720 på morgenen, var hele parkeringsplassen full! Jeg fikk helt sjokk, fordi det alltid er flere ledige plasser. Jeg endte opp med å surre med en lukeparkering i en av sidegatene. Dette resulterte i at jeg måtte springe til toget, som skulle gå kl 0727. Da jeg kom til trappeovergangen over sporene, kjørte toget… Dette var lokaltoget fra Moss-Stabekk, men heldigvis gikk regionstoget (måtte dog bytte tog på Oslo S) rett etterpå. Vi er ikke ferdig enda, haha. Jeg måtte også stå hele veien på toget, fordi toget var fullt. Jeg vet ikke hvorvidt man kan kalle dette blåmandag, men altså – ikke deilig å starte mandagen slik, selv om jeg rakk skolen helt fint.

Etter en laang skoledag, gleder jeg meg veldig til å slappe av i kveld. Kanskje jeg til og med skal slå til med litt middag til David kommer hjem 😉 David skal reise denne uken, og jeg er på skolen mange og lange dager. Da er det fint å kunne nyte kvelden.