food planner & trening

Dette høres vel kanskje ut som diett og fitnessdronning, noe det absolutt ikke er. I våres da David og jeg var i Stockholm en tur, kjøpte jeg denne food planneren fra Design Letters. Det er så koselig å sitte på kveldene på søndagene og planlegge middagene for uken. David er en del ute og reiser, så jeg lager sjeldent noe voldsom middag når han er ute på tur – men alltid godt med et varmt måltid da også. Det går mye i lapskaus og grønnsakssuppe når David er på tur, haha 🙂

foodplanner-2

I dag har jeg løpt en tur – hjemmefra og ut til Jeløy Radio. Det er cirka 5 km, og det holder – veien er relativt kupert. Jeg synes det å løpe gir en så befriende, god følelse i hele kroppen. I fjor før bryllupet løpte jeg annenhver dag, og det var gøy! Jeg hadde en ganske god rytme på dette før sommeren også (for all del ikke annenhver dag da), men når sommeren kommer er det ikke like lett å opprettholde treningen hvis man ikke har stålvilje – og det kan jeg ikke skryte på meg. Jeg har også medlemsskap på Spenst, hvor jeg liker veldig godt å gå på gruppetimer – HøyPuls, CX og StramOppPuls er noen av favorittene. I løpet av sommeren var jeg på to gruppetimer, og jeg holdt på å renne bort begge gangene. Nå har temperaturen endret seg veldig, så det er på tide å starte igjen 🙂

løpe-2

løpetur-2
// Så nydelig utsikt

gården-2

utsikt-2
// Bak skogen til høyre bor vi

Nå skal vi grille, som dere ser ovenfor på food planneren. Håper dere får en fin kveld♡

2 Kommentarer

  1. Jessica Elisabeth 28. august 2018 at 20:12

    Så deilig terreng å løpe i ??‍♀️❤️ Veldig kjekt å ha oversikt over maten for en uke også!