en liten tanke

Da var jeg endelig hjemme igjen etter en lang skoledag, og har fått laget litt lapskaus – David er på reise som du sikkert skjønner 😉

Da jeg satt og tenkte på dagens innlegg, tenkte jeg at dagen i dag har vært veldig ordinær og kjedelig i grunnen – kanskje hvert fall sånn sett utenfra. Det er lett å tenke at en slik dag ikke er noe å blogge om. Jeg tror nettopp dette er helt feil tankegang, som mange i mediene gir oss. Livet skal alltid være spennende, innholdsrikt, morsom, bestå av materialistiske ting eller virke så veldig vakkert. Hver dag inneholder faktisk ikke alltid ett av disse momentene, og derfor skal man heller ikke fremstille det slik.

Det viktigste tror jeg er å være opptatt av at livet i sin helhet skal ha og gi mening, selv om ikke hver dag er like spennende. Livet er verdifullt, og vi har kun ett her på jorden. Noen ganger står man og stanger i veggen, og livet kan føles veldig skjørt. Andre ganger flyr dagene av gårde, og man rekker omtrent ikke henge med fordi det skjer så mye gøy. Uansett hvordan dagene er, for de vil gå opp og ned, er jeg takknemlig for at jeg har en livsglede og en mening i livet – da gjør det ikke noe at livet rister i blant, eller rett og slett bare ikke er så veldig spennende 🙂

Skjermbilde 2018-08-29 kl. 19.24.41

Nå skal jeg tilbringe det lille som er igjen av kvelden på en episode av Netflix-serien “I am a killer”. Hjelp tenker du kanskje, og det har du all grunn til. Det er en dokumentar om innsatte på death row i USA. Jeg synes slikt er så utrolig interessant. Det å faktisk forstå at dette menneske er et menneske, som en gang har vært et barn slik som deg og meg – det er ganske så vanskelig. Fryktelig ille å se hvordan livene til mennesker kan bli. Tenk hvilken hverdag disse menneskene har. Sammenliknet med deres hverdag, er jeg ganske sikker på at min er noe å trakte etter.

stormer-2

Kanskje synes du at dette virker overfladisk. Det kan være ganske så seriøst også – det er helt opp til deg. Så glad for livet på tross av stormer, stanging og tårer inni mellom♡

2 Kommentarer

  1. Margrete 30. august 2018 at 19:29

    Du skriver så fint, Anniken!❤️