spontanitet på en torsdag

La meg først starte med å le litt av gårsdagens innlegg. Flere steder skrev jeg “Thinking Thursday”, og var det torsdag i går kanskje? Nei. Takk til mamma som minnet meg på den 🙂 Det er absolutt lov å tenke litt selv om det ikke er torsdag da.

I kveld har jeg vært en tur i Sverige for å kjøpe brus. Det går ganske så mye (les altfor mye) Pepsi Max her hjemme, og den er hyggelig billig i Sverige. Litt spontant endte jeg opp med å ordne neglene mine der, som dere ser ovenfor. Dette er noe jeg har pleid å gjøre i ny og ne, men aldri før i Sverige. Resultatet ble veldig fint, men dessverre ble de litt lange. Ikke lett når de som jobbet der verken snakket engelsk eller norsk stakkar… Det holder ikke med thank you og sorry når man snakker om lengde, hehe.

My Post (3)
// Lys rosa, nude farge og formen heter coffin.

Ettersom alle som jobbet i salongen snakket med hverandre på deres språk, endte damen ved siden av meg og jeg opp med å snakke med hverandre. Hun var 49 år, hadde tre barn og skulle snart få en valp. I dag slo hun til med lilla negler, fordi hun nå hadde skjønt at livet er for kort til å bry seg om hva alle andre synes om henne. Bør kanskje ikke utlevere hele livshistorien hennes her, selv om jeg tror jeg fikk høre store deler av den 😉 Veldig hyggelig torsdagskveld.

Ønsker dere en veldig snart god helg♡