italiensk pizza & venner

God søndag♡ David og jeg hadde invitert Sara og Christoffer på besøk til oss i går kveld, og som middagsplanen for uken sa; Italiensk pizza! David lager fantastisk god pizza etter opplæring fra dyktige nesten-søskenbarnet Marius – ikke lett å forklare familiebånd med inngiftet og ikke 😉

ingredi-2

Min favorittopping er skinke, og gjerne skinke av alle slag – ikke kresen der. Ellers er pizzaen med kylling, bacon & tomat skremmende lik Peppes sin Big Shot, og smaker helt fantastisk.

inthemaikng-2

sara-2
// Fine & gode venner. Takk for besøket!

pizza-2

chiffi-2

Chiffi hadde gledet seg stort til å være med på bloggen 😉 Så koselig med gjester som gledelig stiller opp på bilder. Ovenfor skulle jeg egentlig bare ta bilde av pizzaen, men Chiffi smilte så pent – så det måtte med, hehe.

mangepiz-2
// Så heldig som har en mann som kan lage dette!

kaffe-2

Etter at pizzaen hadde fått sunket og gjæret seg ferdig i magen, spiste vi Ben & Jerry´s med kaffe og te. Når man ikke er så mange, synes jeg det er veldig koselig å sette frem Ben & Jerry´s is fremfor en stor toliter med is – samt at de smaker utrolig godt. I går hadde vi caramel chew, chew og half baked. Nå ble det mye matprat er, men hvor deilig er det ikke å drømme seg bort i noen godbiter på en søndag kveld? 🙂