hårprat

Klare for litt hårprat en tirsdag kveld? Forstår godt at noen kan ha blitt forvirret over håret mitt. I noen innlegg er det brunt, mens i andre innlegg er det blondt. Her får du høre eventyret (les tålmodighetsprøven eller slitet) bak håret mitt.

Rett før sommeren bestemte jeg meg, litt spontant, for å farge håret mitt blondt. Jeg har snakket om det til og fra i flere år (bare hør med David og mammaen min), og nå bestemte jeg meg for å gå hele veien. I begynnelsen av juni tok jeg det først en gang hos flinke Michelle – foliestriper i hele håret. Deretter tok jeg det en gang til i slutten av juni. Etter dette har jeg tatt etterveksten hos Silje, som er veldig dyktig.

heii-2
// Greit å ta den relativt lange etterveksten nå tror jeg, hehe.

hettee-2

Slår til med fin sveis i salongen. Det er en veldig voldsom prosess for håret, da jeg hadde ganske så mørkt hår fra før av. Derfor har klippet det en god del siden forsommeren, og det blir bare kortere og kortere nå – huff. Dog synes jeg litt lengde er verdt å ofre mot at jeg får det blondt og kaldt.

lomme-2My Post (3)

Ovenfor ser dere et før- og etterbilde, og som dere ser er det ganske liten forskjell utover i håret. Håret i lengdene tåler nok ikke mer bleking, så nå blir det ettervekst hver gang. Denne gangen la Silje en bleking i etterveksten, og deretter korrigerte det litt kaldere. Ved å gjøre når vi tar etterveksten, samtidig som vi klipper det – vil det til slutt bli både blondt og kaldt. Kjenner jeg får litt småpanikk at det gule skjæret, men jeg holder ut og skjønner at det er en prosess 🙂

result-2

Håret er heldigvis veldig jevnt og fint, selv om toppen er kaldere enn lengdene. Ingen synlige hakk eller overganger, og det er helt topp!

Ønsker deg en fin kveld♡

2 Kommentarer

  1. Jessica Flaten 5. september 2018 at 21:11

    Fin både med brunt & blondt hår du <3