20-års fest

Goood mandag♡ På lørdag var vi på 20-års fest for Arca Nova, firmaet som David jobber mye for. Familien er sterkt representert i firmaet, og det var derfor mange kjentfolk – veldig koselig. Det hele startet på formiddagen, og varte til solen hadde gått ned. Hankø er virkelig et fint sted, og Nina med team hadde gjort en fantastisk jobb med å gjøre det koselig og gjennomført med en så hyggelig atmosfære 🙂

20årsfest-2

fiskesuppe-2
// Nydelig fiskesuppe til lunsj.

klarerib-2

Rib var en av aktivitetene for dagen, og vi fikk bli med på første tur. Ovenfor passet jeg på å stramme vesten godt, hehe. Litt smånervøs, men det var heldigvis bare gøy! Godt var det at vi ble med på den første turen, da de neste turene fikk bøtter med regn og antakeligvis mer vind og bølger enn oss også.

klaree-2
// Veldig klare og veldig spente før ribtur. Legg merke til at David og Ole-Martin, Martines mann, sitter på de to første radene – mens vi smånervøse fruene ble etterlatt på rad fire. Heldigvis med svigerinne Ellen bak oss.

rib-2

martineogole-2
// Herr & Fru Wahlberg i Photo Booth. Ole Martin gledet seg sånn til å bli med på bloggen i badehette.
lollipop-2
// Gratis is til alle barna, som de voksne utnyttet godt.
christianogannie-2
// Tegnehjørne for barna. Lille Arne Christian og jeg har funnet tonen. Koselig med tantebarn som er begeistret for tanta si♡
martineoga
// Takk for veldig koselig selskap av deg, Martine – jeg koste meg sånn.

Tusen takk for en veldig koselig feiring av Arca Nova 20 år! Nå er det snart min tur til å fylle 20 år, hehe 🙂