nye detaljer

Halvveis i uken♡ Jeg holder fortsatt på å skape et innbydende og hyggelig hjem her hjemme (dette var god norsk), og den siste tiden har det absolutt gått over fra store møbler til mindre detaljer.

detials-2

Her om dagen fikk jeg med meg to kryddersorter fra Nicolas Vahé, to tea infusers fra samme merke og en lysestake til kronelys – slikt fresher opp leiligheten synes jeg.

vahe-2

Nicolas Vahé har utrolig mye kult og stilig. Vi hadde kun ett krydder fra før av, og det var det helt til venstre; svart oliven og rosmarin, som er supergod til focacciabrød. Denne gangen kjøpte jeg parmesanost og basilikum, og en helt vanlig salt&pepper miks. Sistnevnte er vi snart tomme for i et annet merke, så det skal bli gøy å teste ut dette.

nicolas-2

Jeg drikker nok altfor mye te, og synes ofte at løsvekt-te blir tiltak – og velger derfor de som er ferdig laget i poser. På en annen side synes jeg egentlig at løsvekt-teen som regel er den som smaker best. Kanskje blir det mindre tiltak med te i løsvekt når man kan bruke disse to stilige infuserne – uansett blir de så fine å ha på benken sammen med teboksene mine.

krydder-2

Håper på å fylle på med krydder på dette fatet fremover 🙂