sjarmerende lørdag

God kveld♡ Etter et par dager inne med feber og forkjølelse, var det i dag veldig fint å komme seg litt ut.

møller-2

Vi har vært og spist på fine Café Riis her i Moss, kun er snartur unna vår nye leilighet på Røysåsen. Dette er et nytt boligprosjekt, som skal være ferdig rundt juletider. Det gikk litt fort i svingene da vi valgte farger, fliser, kjøkken etc (for snart ett år siden) – men det er SÅ gøy å se hvor fint det blir! Vil egentlig bare flytte inn med én gang 🙂

caferiis-2

Været i Moss har vært helt nydelig i dag. Merket nesten ikke den litt bitende høstluften, som vi har blitt vane med. Veldig koselig å gå tur på beina – det har vi vel omtrent aldri gjort sammen før innenfor Østfolds grenser.

riis-2

David vurderte å velge en kyllingsandwich, men endte opp med å velge en cæsarsalat. Da lo jeg litt inni meg og tenkte at han kom til å angre på at han ikke tok sandwichen, for den skulle jeg velge. Det hele endte opp med at jeg var den som angret. Sandwichen var ikke helt slik som den pleide å være, og jeg siklet litt på salaten hans, haha.

Det skal bli veldig gøy å se om en måneds tid, for mange av de endringene som skjer nå synes så godt for oss som ikke er snekkere 😉

Hyggelig å avslutte kvelden hos Ellen og Thomas med brettspillet Settlers of Catan, og créme brûlée-is. Ønsker alle en fin søndag i morgen!

1 Kommentar

  1. Jessica Elisabeth 16. september 2018 at 21:26

    <3 <3