jobbemandag

Hei♡ Ny uke har startet og jeg har vært på jobb på Fila i dag. Jeg ble ansatt i en liten stilling som informasjonsansvarlig fra august i år, og trives veldig godt med det – og ikke minst tror jeg menigheten trenger det, hehe.

laminering-2

Vi skal flytte ut av våre nåværende lokaler, som vi leier, og flytte inn i et annet bygg. Derfor har jeg i dag (les Anniken 30 % og Simon 70 %) laget plakater, slik at det skal være helt klart for folk hva som skjer. Disse har jeg hengt opp i lokalet. Jobben består av en del flere ting enn dette altså 😉

megpåfila-2
// Gøy å lære seg å lage slikt!

caffe-2

Vi spiste en god lunsj midt på dagen i dag med pastoren i menigheten vår, også min svigerfar. På vei tilbake fra lunsjen kjøpet jeg med en kaffe mocca og et søtt nett. Jeg synes disse er superkjekke til all slags oppbevaring når jeg ikke har plass til alt i vesken på farten – og det hjelper med et fint design utenpå 🙂

Ønsker deg en fin kveld♡