et lite tips

God kveld♡ I morgen er det fredag, og helg! Jeg stikker en tur innom for å gi dere et lite tips jeg kom over forleden dag.

Jeg påfører alltid foundation med en beautyblender, og synes resultatet med en slik blir veldig fint. Denne blir etter hvert (les egentlig ganske fort) skitten, og full av foundation. Jeg prøver så godt jeg kan å være flink med å vaske den, men jammen samler det seg fort opp igjen. Derfor bør denne egentlig byttes ut med jevne mellomrom.

pakning-2

bbb-2

Da jeg kom over denne pakken på blivakker.no ble jeg veldig glad. Disse er ikke akkurat de billigste svampene på markedet, men når man kunne få fire stk i én pakning for en billigere penge – tror jeg dette var et kupp.

holder-2

I pakken følger det også med en kjekk beholder til svampen. Synes det alltid har vært et problem å vite hvor jeg skal oppbevare den. Det er ikke akkurat så mange alternativer for en slik brun, ekkel, liten ball. Denne har et hull gjennom seg, som også gjør at svampen tørker raskt.

single-2

Skulle nesten tro at dette var en reklame, eller et sponset innlegg – noe det altså ikke er. Bare litt deling av gode erfaringer 🙂


Ønsker deg en god fredag & helg♡