5 planer for denne uken

Hei? Flere enn meg som kjente den bitende høstluften på morgenen i dag? Lærte heldigvis av kulden i går, og hadde på meg mer klær i dag. Denne uken skjer det en del ting, og her får du et lite innblikk i hva.

LØPE

Jeg har veldig lyst til å få til i hvertfall én løpetur ute denne uken. Ettersom luften blir så kald nå, er det ikke lenge igjen før jeg ender opp fast inne på Spenst. Løpetur i slik luft, med gjerne litt sol på himmelen, er superdeilig! Jeg løper forresten med en Fitbit – ikke det at jeg forstår alt på den, men det er gøy å kunne måle treningen fra gang til gang. Da ser man progresjonen (ikke at den er så altfor stor da) 😉

// Fra vakre Alby, som er rett i nærheten av oss med superfine turløyper.

BRYLLUP

På lørdag skal vi i bryllup, og det blir veldig koselig. Bryllup er alltid så fine og lykkelige dager, hvor folk er blide, fine, pyntet og koselige! Gleder oss sånn til vielse i Borge Kirke, og deretter fest på Salt Restaurant i Høysand?Nedenfor ser dere stemningsvideo fra vårt bryllup – her venter vi på forretten.

STUDERE

Jeg har denne høsten frem til nå vært noe dårlig, og borte fra skolen. Denne uken ser jeg frem til en hel uke på skolen, men masse gøy læring! Også mye merkelig kanskje – jeg vet ikke om du vet hva bhagavadgita er? Jeg husker ikke, og er helt sikker på at det er skrevet feil, haha. Dette er en av tingene vi lærer om i faget religion- og livssynskunnskap.

FLYTTE MED MENIGHETEN

Denne uken flytter menigheten vår ut av bygget vi har vært i over en god del år. Rart hvor knyttet man kan bli til bygg, men godt at det samtidig føles riktig å flytte ut. Nå er målet å kjøpe et bygg, som vi kan eie selv – og det blir veldig bra!

VOKSE BRYN

En liten, kanskje tulleting for mange som jeg synes er veldig kjekk. Jeg liker veldig godt det rene uttrykket jeg får i ansiktet når jeg har ryddet opp i brynene. Dette får jeg også heldigvis gjort til en helt overkommelig pris. Hyggelig å rydde opp litt før bryllup også! Det blir spennende og se hvordan jeg skal få krysset av på dette punktet med bare én bil her hjemme, og den har David på jobb i Fredrikstad. Det blir litt logistikk som må gå opp 😉


Nå skal jeg slappe av med en kopp te & litt brie, og forhåpentligvis blir det en tidlig kveld her hjemme i dag. Ønsker deg en koselig kveld, og en fin uke ✨