plante ut inne?

God fredag♡ Vi får fotograf til leiligheten på mandag klokken ni, og derfor stresser vi begge to rundt med forberedelser før dette. Jeg har kjøpt inn planter, lykter og noe smått av pynt. Ikke bare skal interiøret se fint ut, men det skal også så klart være rent – så dette blir en travel helg.

planterr-2

Da jeg kjøpte disse plantene til terrassen torsdag kveld, ble jeg så ivrig på å plante de ut i potter og få de ut på verandaen. Ettersom det regnet og var veldig kaldt, tenkte jeg den smarte tanken om at dette kan jeg jo bare gjøre inne – gulvet kan vel bare vaskes?

My Post (4)-kopi

almapotte-2

Alma er ivrig deltaker hver gang det skjer noe nytt her hjemme. Hun skal absolutt ikke gå glipp av noen ting 🙂 Poser, gjemmesteder, potter og små tunneller er favorittene.

plantene-2

Så… med plantasjen-poser som underlag begynner jeg å rive opp sekken med jord, og gjøre plantene klare for pottene. Heldigvis hadde jeg stengt Alma inne på gjesterommet, ellers hadde det vært jord absolutt over ALT. Det ble likevel jord over alt, og jeg anbefaler dermed ikke å gjøre dette inne i en liten leilighet – for all del gjør det ute. Har du derimot en stor presenning, som kanskje få av oss som bor i leilighet har, da er du good to go. Det var litt vanskelig å vaske gulvet, fullt av jord, rent med dopapir…

My Post (4)


Resultatet ble i alle fall koselig, og vi er ett skritt nærmere fotograferingen. I morgen blir det tidlig opp og forberede, før vi skal i bryllup. Det blir superkoselig 🙂

Ønsker deg en herlig helg!