say cheese

Håper du har en fin onsdag♡ I går kveld hadde jeg besøk av mine to nærmeste venninner til langt på natt – Jessica & Matilde. Matilde har flyttet til Oslo og Jessica studerer i Halden, dermed ses vi ikke like ofte som før.

bordetost

Jeg inviterte til ost & kjeks, noe jeg aldri har gjort før. Litt vanskelig å stå i butikken og da se på alle ostene i hyllene – endte opp med å tenke at: den er sikkert god, den må jeg ha, og DEN hører nok hvertfall med på ostebordet – hehe. Derfor ble det mer enn nok 🙂

jentenemine

ost

Solbærsyltetøyet til REMA 1000, beregnet til ost, var supergodt! Lærte av min kjære tante Rakel at det er spesielt godt på brie, dog den jeg fikk hos henne var hjemmelaget.

chesse

matildeogjessie


Tusen takk for en veldig koselig kveld jenter♡

1 Kommentar

  1. Jessica Elisabeth 3. oktober 2018 at 15:11

    Takk for en fantastisk kveld <3 <3