innholdsrik helg

Hei! Koselig å stikke innom her en tur igjen. Helgen har vært så innholdsrik – du aner ikke. Nå skal du få høre 🙂

På torsdag kveld forrige uke startet Breakthrough-festivalen – en kristen ungdomsfestival som vi er med å arrangere hvert år. Vi samarbeider med flere andre menigheter i fylket, og denne gangen var det i Zoé Kirken i Fredrikstad.

zoescene-2

Så givende å få være med på noe slikt, hvor ungdommers liv blir forandret og de opplever å finne mening i livet – samtidig som vi har det supergøy! Det er virkelig en god kombinasjon. Nede til høyre ser du bare et glimt av hvor gøy det var 🙂

My Post (4)

Lørdag kveld under festivalen ventet vi i spenning da vår gode venn Simon skulle fri til nydelige Silje. Det hele startet med at Simon skulle ha noen leker før kveldsmøtet skulle starte. David vant den siste konkurransen, og premien kommer i en koffert. Christian med kofferten, dress og solbriller går forbi David og ned til Silje i salen. Deretter blir Simon med ned, og tar ut en ring av kofferten. Hele frieriet ligger på min instagram @annikenmhansen. Så kult frieri har jeg aldri vært vitne til! Hurra for dere to♡

stråene

matildestrå

Etter en herlig helg, nedrigging og rydding på søndag dro Matilde og jeg til et område rett bortenfor Zoé Kirken med masse strå. Vi plukket nok litt i overkant mange, og kun et fåtall av dem får nå lov til å pryde kommoden i gangen her hjemme – så dekorativt!


I går fylte jeg 20 år, som sikkert flere har fått med seg. Jeg hadde først en lang skoledag med veldig koselig sang og kake, deretter italiensk pizza à la David. Jeg må innrømme at 20 er et gøy tall å fylle 🙂