strikkedilla

God fredag♡ Jeg har i mange år vært en periodestrikker, som strikker i påske-, jul- og vinterferie. Den siste tiden har jeg smeltet helt for Camilla Pihl sine mange strikkagensere, og strikkelysten har dermed økt betraktelig. Sant skal sies; en nydelig jente i klassen med navn Marit, strikker i timene – og det går bare superfort. Dette hjalp også stort på strikkelysten 😉

pappekse

hvittair

Jeg strikket en skappelgenser i sin tid, men kan ikke påstå at jeg er noen dreven strikker – tvert i mot. Derfor tror jeg det er lurt å starte med en litt enklere (og ikke minst billigere) genser fra @strikkesystrene på Instagram. Denne strikkes med dobbelt Drops Air garn, og skal være forholdsvis enkel. Det er dette de 10 nøstene ovenfor skal brukes til.

nyboksstor

pinnerdet

helesettet

Fikk dette nydelige settet med Camilla Pihl click-system strikkepinner i bursdagsgave fra min mamma, og jeg gleder meg sånn til å få en av Pihls gensere på disse – blir fort genser når man skal strikke på rundpinne 12 & 15 🙂

sjalgrått

Fra før av har jeg et sjal på pinnene, som ikke krever stort hodebry – bare koselig å ha om kveldene. Dette har jeg lært å strikke av Jessicas familie, og er veldig fint å ha over skuldrene til bluser, skjorter eller kjoler.


Ønsker deg en god helg♡