20 år

God mandag♡ Nå står brett nummer to med boller i ovnen – her er det forberedelser til familieselskap kl 17 i ettermiddag. På lørdag hadde vi en veldig koselig feiring med gode venner. David lagde gryte, og jeg ordnet tilbehør og dessert – helt imponert over hva Toro kan bli til 😉

grytebord

ballonger
// Tusen takk til Jessica & Andreas som blåste opp alle disse ballongene, og måtte improvisere voldsomt da de skulle lage snoren – ikke bare, bare å lage en såå lang snor med ballonger og henge den opp.
jentenebursdag
// Fine jentene – du er sterkt savnet i dette bildet Aurora 😉

jentgirs

muffinss
// Eplemuffins & is

guttaburs

ballong Logistikk å brått skulle feire bursdag helt selv, uten å bo hjemme – men min svigermor hadde nok et poeng da hun sa; velkommen til voksenlivet 😉 Dog veldig koselig å feire bursdag og samle folk når det blir så koselig!


Nå er straks siste brett med farmors boller ferdig. Vi snakkes snart igjen♡

2 Kommentarer

  1. Jessica Elisabeth 16. oktober 2018 at 16:31

    Takk for en superkoselig bursdag <3