nye kontorer

God torsdag♡ Vi har som tidligere nevnt byttet menighetslokale, og dette betyr at vi også måtte bytte kontorer. Moss Frikirke som vi leier lokaler av nå, hadde ikke kontorplass til oss også – derfor har vi fått disse kule lokalene, som dere ser nedenfor.

kontorere

Vi leier et lite kontor i disse fine lokalene, hvor vi også har tilgang til konferanserom, kjøkken og sittegrupper. Vårt kontor har også veldig fin utsikt. Jeg ser rett ned på Restaurant Ro fra min pult 🙂

restro

evita

Rett bortenfor kontorene ligger Lilleeng Helsepark, som er et nytt og moderne senter med mange forskjellige typer leger og apoteker. I enden av dette senteret ligger Evita House, hvor vi spiste lunsj på mandag. I morgen skal jeg tilbake hit og jobbe igjen. Jeg jobber hver fredag og annenhver mandag.

evitaa

Overraskende nok var det lite økologisk mat på denne kaféen, noe jeg i grunnen ikke brydde meg stort om – men litt rart kanskje at en veldig grønn helsepark ikke har en kafé med økologisk mat.


Ønsker deg en fin torsdag♡ Vi drar på fjellet i morgen, og blir der over helgen – det blir veldig deilig!