enkle, grove pizzasnurrer

… deilige, raske å lage, billige, nistemat jeg gjerne skulle oppdaget tidligere♡ Jeg er en av dem som aldri tok meg tid til å lage noe mer enn to brødskiver til å ha med meg som lunsj på skolen – rett og slett fordi jeg ville sove lengst mulig om morgenen. Trenden har nok snudd etter at jeg begynte å studere, fordi jeg har så lange dager – og er dermed avhengig av litt mer enn to brødskiver 😉

1D164BAE-D4B6-40B3-B888-1C467404EE0B

Disse er grove, og går veldig fort å lage – nettopp fordi de er laget av ferdig pizzabunn. Hvis du ønsker litt luftigere snurrer, anbefaler jeg deg å lage deigen fra bunnen av – men dette tar jo en god del lengre tid. Jeg brukte Eldorados XXL fullkorn pizzabunn, og håper den er litt sunn – ettersom den var så god, begynner man jo å lure litt 😉

6B2AAD3A-0D94-4BA4-8B65-47956B9D685C

Jeg rullet ut pizzabunnen, la på Peppes pizzasaus, ost, skinke, oreganokrydder og litt grillkrydder. Man kan også legge til noen baconterninger for å spice opp og berike smaken. Deretter rullet jeg det sammen til en lang pølse, skjærte den opp og la snurrene på et stekebrett med bakepapir. Jeg lot de heve i cirka 30 min, før jeg stekte de på midterste rille på 220 grader i 13-14 min.

60F3E573-29E9-431E-B83B-45A0C686299E

Jeg ser i ettertid at jeg kunne ønsket at de var litt større, da de ble veldig små. Tror trikset da kan være å rulle inn pizzabunnen fra kortsiden i stedet for langsiden. Disse ligger nå i fryseren, og er klare for å bli med som et lite mellommåltid på høyskolen.


Kvelden går til forberedelser av deling av tros- og livshistorie, som vi i morgen skal dele i praksisfaget. Håper det blir bra♡