reisefeber

Hei♡ Dette har vært en skikkelig skriveuke. Jeg skulle for så vidt hatt det forrige uke, men du vet… Det blir ikke alltid som man planlegger med denne lesingen 😉 På tirsdag denne uken ble jeg ferdig med eksamensoppgaven i faget om gamle testamentet, og i dag har jeg skrevet ferdig den siste oppgaven i praksisfaget. Begge oppgavene skal leveres på mandag, men da er vi nemlig i London! Derfor var det veldig kjekt å ha fått skrevet dem ferdig, ettersom vi drar i morgen kveld.

almakofferten

Nå i kveld har jeg vært ute en tur med Alma, før vi på vei opp i leiligheten igjen skulle sjekke ut koffertene våre. Etter fotograferingen av leiligheten stappet vi alt som ikke skulle med på bildene ned i boden, og dermed ser den slik ut. Koffertene våre er så langt inn du kommer, bak noen pappesker (som veier langt over det de skal) med bøker… Så dette venter vi med til mannen kommer hjem fra jobb 🙂

039693C2-D241-47ED-BB00-F5DBC7F4B2D1

B511C428-817F-4F14-87A2-7C3978C1A8D0

7B7EC7B5-DE78-499B-B1AF-2EF67C692735

Jeg har et veldig rart forhold til pakking. På den ene siden vet jeg at det som kommer etter pakkingen blir veldig gøy, nemlig turen – mens på den andre siden er selve pakkingen superkjedelig. Jeg begynte dog litt, ettersom man tross alt ikke er avhengig av en koffert for å begynne å ta frem ting, haha. Kjekt å ikke ha med seg for mye også – i håp om å få med flest mulig julegaver tilbake 🙂 Turen har jeg fått i 20-års gave fra David.


Nå skal jeg pakke ferdig, og rydde her i leiligheten. Snille Matilde skal bo her og passe Alma hele helgen. Ønsker deg en fin uke videre & snaart helg♡