jul, jul, strålende jul

Eksamenstid er det mest beskrivende ordet for den siste tiden… MEN! Jeg skal faktisk ikke klage. På en merkelig måte liker jeg å sitte for meg selv, og faktisk lære meg stoffet skikkelig? Det gjenstår nå fire eksamener – tre neste uke, og én uken deretter.

✨ Ettersom 1. desember har tikket inn måtte jeg ta meg bittelitt tid til å pynte til jul her hjemme. Julestemningen, som forøvrig har vært litt fraværende, kom plutselig på plass.

// Begynte å spare på denne fine julekrybben i fjor, og satt den for første gang opp i år.

// Nydelig kalender fra svigermor med te & sjokolade.

Juletid – stilla ro och frid, och på himlen stjärna så blid


I morgen er det julekonsert på Fila på ettermiddagen – det blir koselig? Før det er det en del lesing som skal til. Ønsker deg en fin helg!