god jul eller godt nytt år?

…eller hva skal man si når datoen har bikket midten av januar? Vi holder oss til godt nytt år 🙂 Nå har jeg ikke vært innom her på en stund, men det har jeg planer om å endre litt på. Før jul ble eksamensperioden ganske så hektisk, men jeg kom meg helskinnet gjennom. Bloggingen ble også satt litt på pause, fordi jeg opplevde at jeg ikke helt fikk til det jeg ønsket. Jeg ønsker å få frem hverdagens små og store både problemer, utfordringer & ikke minst gleder. Med andre ord; ikke bare de lyse, vellykkede sidene av den.

Jeg tenker at dette blir en liten catch up fra hvordan julen vår var, så her kommer et lite innblikk i den!

thoraogtante

Vår kjære tante Rakel har i mange (!) år nå invitert Thora og meg ut på juleshopping, så dette har derfor blitt en skikkelig tradisjon. Alltid koselig å treffe Thora igjen, som jeg ikke ser så ofte i løpet av året ellers – og ikke minst herlig med en tante som gjør slikt. Etter denne turen var alle julegavene i boks 🙂

ribbemedsvorpyntetbord

En annen tradisjon vi har hjemme hos oss før jul, som jeg vel og merke innførte i fjor, er laging av julemiddag én gang i desember før julaften. I år inviterte vi Jessica og Andreas, så jeg gikk til innkjøp av en litt større ribbe enn fjorårets. Denne gangen langstekte jeg ribben på lav temperatur i 8 timer, og dette gjorde at spesielt svoren ble bra – ikke slik man ødelegger tennene sine på, men veldig porøs og fin!

foranjuletrealmatreet

Vi feiret veldig koselig jul med svigers på Kvitfjell, også med deilig ribbe og julemat. Alma, spesielt, kunne ikke ha bedt om noe bedre sted å være! Hun elsker både folk, store arealer, pakker, barn og fjellet. Komfortabel i snøen ble hun også, etter å ha vært med på aketur – men omsider tok kulden henne, og hun løp frivillig inn. Det har aldri skjedd før, for å si det sånn 🙂

almaaketuralmaløfen2

Dagen vi dro ned fra fjellet ble vi begge syke, med svineinfluensa – uten å da vite at det var diagnosen. Det føltes som en ekstremt lang og seig vanlig influensa, og heldigvis slapp den til slutt 🙂 Takknemlig for en deilig ferie, og det var godt å komme i gang med nytt semester på høyskolen denne uken.


Denne våren blir ganske så annerledes, i forhold til hverdagen vi er vane med. Vi skal blant annet flytte; ikke bare én, men to ganger. Så oppdateringer kommer definitivt 🙂