vi selger

…forhåpentligvis leiligheten vår snart! Som tidligere nevnt, så har vi en ny leilighet som står og venter på oss på Røysåsen i Moss. Dette er ikke langt fra her vi bor nå, men ut av Jeløya og på andre siden av sentrum – og ikke minst nære vår kjære svoger & svigerinne. Heldigvis trenger vi ikke stresse med dette boligsalget, men så klart er det kjekt og gøy hvis det ikke tar så altfor lang tid 🙂

bilderegsnes

bilderefsnes

Her kan du se Finn-annonsen, og nedenfor ligger det en liten filmsnutt! Vår neste visning er nå på søndag den 27. jan, og vi har derfor en del å ordne med før dette. Ikke bare, bare at leiligheten skal skinne og lukte grønnsåpe 😉


Dagen i dag ble ganske så annerledes enn planlagt. Jeg hadde planer om å lese pensum, og å skrive en oppgave, samt diverse småting her hjemme. Men; David har bursdag i morgen, og har ikke den lengste ønskelisten. Han har heller ikke helt ønsket å svare på hva han ønsker seg, og jeg har derfor bare utsatt tanken. I dag var det på tide å trå til, og jeg endte opp med å ordne gave fra flere i familien, inkludert meg selv. Min kjære mamma har bursdag på torsdag, så her går det slag i slag. Vi dro derfor ut sammen på formiddagen i dag, og handlet gaver #livetmedénbil (David har bilen på jobb). Neida, skal ikke klage – får jo tross alt en unnskyldning for å bruke tid med mamma. Fikk snik-kjøpt en bursdagsgave til henne på slutten der også 😉

Nå skal jeg kaste på meg treningstøyet, og gå for en økt med arms&abs – som det så fint heter. Ønsker deg en fin kveld♡