bursdag & kafébesøk

God kveld♡ David fylte 24 år i går – hurra! På starten av dagen i går ante jeg ikke hva jeg skulle lage til middag, og David hadde gitt meg frie tøyler. Boken til Ida er bare helt nydelig, så jeg kom raskt på at jeg kunne finne noe derfra – og det gjorde jeg! Hvor deilig høres ikke steinbit med sellerirot og chorizosmør ut? Det ble faktisk bedre enn det høres ut som…

My Post (7)

Jeg har en rar nykke om å aldri følge oppskrifter – til Davids store fortvilelse, haha. Det slo ikke feil denne gangen heller! Heldigvis var det til det bedre i går. Jeg la til poteter i tynne skiver i retten, fordi den verken har ris, pasta eller potet – og det var et godt tillegg. Samt hadde ikke Kiwi brokkolini, og det ble derfor meget tynne brokkoli-bunter i stedet. Neste gang skal den prøves ut med ordentlig brokkolini 😀

steinbit
// Helt nydelig med chorizoen og smøret over!
boooller
// Ikke de strammeste kanelbollene jeg har laget, men disse var fylt med karamell og smakte himmelsk!

My Post (6)

I dag var Jessica og jeg på en veldig koselig lunsj i Moss sentrum. Vi skulle egentlig teste ut det nye Greenhouse i Moss, men vi kjente at dette ble hakket for grønt for oss i dag 😉 Dermed ble det Moments Spiseri på Amfi, og de har veldig god mat – dog veldig mye mat. Takk for lunsjen♡


Nå er det straks god natt, før det er jobb på Filas kontorer i morgen 🙂