brillebursdag

God søndag? I går var vi i brillebursdag i det nye fine huset til Lise & Calle, fordi sistnevnte nettopp har hatt bursdag. Tenk at noe så enkelt som å ta på seg et par briller, kan bli så festlig. Jeg endte opp med å springe innom Nille før bursdagen, etter som det meste av våre ting er pakket ned i esker. Nille hadde ikke så mye kult å by på, men det ble et par bestemor-aktig briller med blomsterdetaljer på meg og David fikk et par blå med leopardmønster✌? De to nedenfor her slo virkelig til med spenstige briller!

// Så koselig hus✨
// En liten innflytningsblomst, som stod i stil til vertens briller?

Til alles store overraskelse stakk Ole Martin av med seieren i Settlers of Catan, et supergøy brettspill. Da skibrillene var på under omtrent hele runden, var det ingen som skulle tro at han først skulle nå 10 poeng og stikke av med seieren, haha. Tusen takk for en hyggelig kveld?


Siste innspurt før visning skjer nå i leiligheten – klar, ferdig, gå?? En fin søndag ønskes til deg!