fredfull dag

Hei?? I dag har det vært en skikkelig nydelig vinterdag her i Moss – sol, masse snø, blå himmel og mange minus. En deilig dag å sitte inne og lese på har det absolutt vært. I morgen stemmer jeg for hakket flere produktive timer med nesa i bøkene, hehe. Utrolig hvor interessant mye annet her hjemme er når man første skal sette seg ned for å lese. Forstår meg veldig godt på de som drar på kafé eller til biblioteket for å lese – ikke like mange alternative gjøremål der?

Jeg er nå på andre året mitt på bacheloren i ledelse & teologi. Dette er første semester jeg har ledelsesfag, og jeg elsker det! Denne våren har jeg fagene relasjonsledelse og teamarbeid, verdibasert relasjonsledelse og praksis – tre fag i alt. Praksisen min er et superspennende tema, som jeg kan fortelle mer om snart?

I kveld kjente jeg at jeg trengte litt frisk luft. Jeg er vanligvis et skikkelig innedyr, men i sted fristet det stort å gå en tur. Kan ikke huske når jeg gjorde det sist, men så deilig som det var og kaldt! Jeg kan vel ikke si at jeg nærmet meg frostskader, men halvveis på turen måtte jeg gå med votten slik som nedenfor – og ansiktet var helt stivt da jeg var hjemme igjen. Refsnesstranda er vakker om sommeren, men jammen var den fin nå også. Bølgene slo til og med innover mot snøen på land?


Resten av kvelden skal nytes med en bok jeg fikk til jul, som jeg gleder meg sånn til å lese videre i! Gleder meg dog også til varmen er tilbake i kroppen, haha. Ønsker deg en fin kveld✨