vi flytter igjen

God fredag? Du leste riktig; vi flytter ikke bare inn på Røysåsen her i Moss, men vi flytter også til Polen og Krakow. Dette er noe av det mest spennende som skjer denne våren! David har, som tidligere nevnt, vært mye i Krakow på kontoret de har der. Nå var det behov for at han skulle være der oftere, og vi bestemte oss derfor for å flytte ned for et halvt års tid. De har allerede leilighet, og den skal være møblert – så bildene nedenfor er fra før de tok over.

Jeg synes dette ser veldig hyggelig ut, og gleder meg til å komme ned! I går solgte vi (endelig!) leiligheten vår. Superdeilig å være ferdig med rydding, storrengjøringer, visninger og styr. Flyttejobben som er igjen føles liten i forhold til visningsopplegget. Vi drar først ned en liten tur til uka, for å gjøre klart i leiligheten – og deretter flytter vi ned med Alma 11. februar. Dette blir veldig spennende, og jeg håper Alma trives (i minste fall takler) å fly. Hun elsker eventyr og action, så forutsetningene er på hennes side.

// Leiligheten vår er den til venstre for pakken i øverste etasje.
// Så koselig med badekar!

Alma har derfor måttet få både pass og vaksiner for å bli klar til å reise. Det eneste stedet Alma faktisk er nervøs, er hos dyrlegen. Så mange rare lukter, lyder og forskjellige dyr… I Krakow skal jeg jobbe sammen med David, og fremdeles studere. HLT har en ordning slik at man kan være på skolen litt færre ganger, mot at man da skriver en ekstra oppgave i hvert fag. Så dette skal løse seg fint☺️

// Alma klar i nytt flybur✈️

Derfor har jeg i dag hatt min siste arbeidsdag på Filas kontorer, og leirstedet jeg var daglig leder for sluttet jeg hos ved årsskiftet. Føles ut som store forandringer, noe det også er – men så tror jeg at det er nettopp dette vi trenger nå. God helg?