middag med jentene

God mandag? Matilde var hjemme fra Oslo denne helgen, og skal straks reise til Kenya i nesten tre uker. Derfor bestemte vi oss for å ta en liten middag på lørdag kveld. Så koselig med en liten catch up etter omtrent en måned siden sist.

Vi tok turen til Fredrikstad, hvor Jessica forøvrig bor, og spiste på Pizzeria Fabbrica – et veldig koselig sted, og ikke minst fullt av folk. Tusen takk for en koselig kveld, jenter?

Helt nydelig pizza (men ikke bedre enn din, David?). Dette er nok min favoritt-kombinasjon på italiensk pizza!


I skrivende stund sitter David og jeg på Gardermoen, og venter på å boarde flyet til Krakow. Vi har akkurat spist, og fikk en slik liten brikke da vi bestilte maten. Denne begynte så klart å pipe mens David var på toalettet, så en gammel mann ved siden av meg tilbød seg å hente maten for meg – jeg kunne jo ikke gå fra alle tingene våre. Det var supersnilt (og en smule flaut, brikken pep jo bare høyere og høyere)! Jeg er så spent på å se leiligheten og kontoret i Krakow i virkeligheten, så det skal bli gøy å komme ned. Snille Andreas passer Alma hjemme☺️