krakow altså

God kveld♡ Da var vi brått hjemme igjen fra Krakow – dagene har bare flydd avgårde synes jeg, og det er nok en positivt tegn. Vi landet sent mandag kveld, og dro da rett til leiligheten. Det er veldig deilig at det kun var 15-20 min med uber fra flyplassen til leiligheten! Vi bestilte pizza på døren den kvelden, og bestilte uten paprika og sjampinjong – og vi har aldri sett så mye sjampinjong og paprika på en pizza før. Kanskje vi skrev med i stedet for uten på polsk, haha (!?).

My Post (8)

På tirsdag morgen dro vi på kontoret, som var kort gangavstand fra leiligheten. Her holder de først og fremst på med å utvikle appen Zappmeet, og den bør du virkelig sjekke ut! Det er har aldri før vært så enkelt å arrangere venne-, familie- eller kjærestetreff, som gjennom denne appen. Her finner man sammen ut av hva, hvor og når man ønsker å gjøre noe – alt fra helt små ting som en hverdagsmiddag, til store ting som bursdagsfeiring. David og jeg bruker den flittig! Det er så deilig å slippe å lete seg frem til informasjon i en lang gruppechat eller på SMS, ved bruk av Zappmeet er det mye mer strukturert – dog jeg nok er en smule inhabil 😉

My Post (9)

Jeg skal jobbe litt på kontoret sammen med disse folkene, men med markedsføringstjenester som de også gjør en del av. Vi reiser ned igjen tidlig på mandag, og da blir vi i Krakow en god stund. Det blir også første gang Alma skal være med ut å fly, og hjelp så spennende det blir!

gatebildecæsarsalat

Videre på tirsdag dro vi til Galeria Krakowska – et utrolig fint kjøpesenter, som likner veldig på de vi har her i Norge. Leiligheten er heller ikke langt unna sentrum, så dette var bare en snartur for å spise litt lunsj og dra i dyrebutikken. Jeg har virkelig storkost meg hele turen, og vil egentlig bare tilbake igjen – føler jeg har sett så altfor lite av Krakow 🙂

klartalma
// Krakow er klar for å ta i mot Alma!

davidjobberpolengateansiktsmaske

Vi var også på en liten sightseeing-tur innom matbutikken, David hakket mindre begeistret enn meg tror jeg. Jeg synes det er veldig interessant å se hva de har og ikke har, og fant disse morsomme ansiktsmaskene i hyllene. Disse skal testes ut neste gang vi kommer ned!


I dag har jeg skrevet på en gruppeoppgave vi har på høyskolen, trent, handlet mat og pakket til LED19. Sistnevnte er Pinsebevegelsen (som Filadelfia Moss er en del av) sin lederkonferanse på Oslofjord Convention Center, og dit drar vi i morgen og blir til lørdag. God torsdag! Snart helg nå 🙂