valentine’s day?

God helg? De siste dagene har jeg jobbet sammen med David på kontoret, og det har vært veldig gøy! Instagram-kontoen til Zappmeet og artikkelskriving har vært noe av arbeidsoppgavene. Det blir nok en liten tur innom kontoret i morgen også, samt har jeg veldig lyst til å se mer av byen her?

// Koselig å gå forbi dette på vei til jobb!
// Working shoes etter både gnagsår og foten som satt fast i døra…

I går florerte sosiale medier av roser, roser og mer roser – og godt er det! Kjærligheten må velges og pleies, ikke bare føles❤️ Jeg gikk litt tidligere enn David fra jobb i går, for å lage middag. Da maten nesten var ferdig, kom David på at han skulle ha en skype-samtale akkurat da, hehe.

…så middagen måtte nytes alene✌? Rakk også en liten treningsøkt før David kom inn døren. Jeg skriver dette med et smil om munnen, så ingen sure undertoner her altså – tro det eller ei. I kveld gikk vi til Pino Garden, en nydelig liten italiensk restaurant rett ved kontoret. Derfor ble det en liten Valentine’s Date likevel?


Maten her nede er så utorlig bra og ikke minst billig, så her må det legges inn flere treningsøkter – haha! Nå blir det Mesterens Mester??