sjarmerende lørdag

I går hadde vi en helt nydelig dag her i Krakow! Sola strålte og om ikke sommerstemning, var det i alle fall god vårstemning. Vi gikk en tur inn til byen på formiddagen, noe som tar cirka 20 min. Her spiste vi på en kul, liten frokost- og lunsjkafé☕️ Jeg har faktisk aldri før smakt så god mangosmoothie, ferskpresset appelsinjuice og cæsarsalat?

Etter kafébesøket ordnet jeg neglene mine på en liten nailbar rett rundt hjørnet, til en billig penge. Gøy å bare kunne bruke egne negler også – veldig naturlige og korte. Vi får se hvor lenge geléen holder seg på toppen av neglene 🙂

Videre gikk vi en tur til det kjente torget og der smatt vi inn på Nespresso, hvor det ble innkjøp av kaffe til kontoret. De fleste der er over gjennomsnittet glad i te – akkurat som meg, og derfor er te-skapet godt fylt opp! Likevel var det veldig hyggelig å kjøpe kaffe – rart med det, selv om jeg ikke drikker selv, hehe.


I dag er det nok en solrik dag her, og vi har flere ting på agendaen – spørs om ikke det blir en tur til inntil byen langs stien ved vannet. Først må vi vente på en IKEA-leveranse, som egentlig skulle kommet på fredag. De mente at de tydeligvis hadde vært her, men det hadde jo jeg også… Så det var håpløse saker. Krysser fingrene for at de kommer i dag. Vi skal også få med oss et søndagsmøte av et eller annet slag? Ligger en katolsk kirke rett borti gata her… Neida, det var bare spøk!?