IKEA Krakow

…anbefales ikke, haha. De skulle som sagt først komme på fredag, men det skjedde altså ikke. De sa at de var utenfor leiligheten, og tre minutter senere var jeg det også. I dette lille tidsrommet hadde de visst dratt, og sa de skulle komme tilbake på søndag. De på kontoret snakket med de for oss, fordi de ikke kan engelsk – så ingen å kjefte på eller få ut aggresjonen på… Godt den var kortvarig?

Heldigvis tok de turen i går, og alt vi bestilte var overraskende nok med i pakkene. Derfor ble det litt montering og pynting i går – deilig med salongbord i stua også☺️ Nå har det blitt veldig koselig og mye mer oss i leiligheten.

// Elsker denne lille søte ranunkelen i glassmonteren!

Etter en treningsøkt tok David meg med på en ny restaurant, Focha 42 – også italiensk. Denne var også veldig koselig, men pizzaen ble bare halvspist… Jeg skulle egentlig ha Parma pizza, men dette var de tomme for og var nok derfor litt uheldig med capricciosaen.


Nå i ettermiddag kom broren til David, Thomas, ned hit for å jobbe på kontoret i noen dager. Turen går nå fra kontoret til Galeria Krakowska, hvor det bli middag og innkjøp av nye joggesko. Tror det må bli en salat til middag i dag?