hjelp, så gøy

For en koselig helg vi har hatt sammen med Martine & Ole! Aktivitetsnivået har vært likt et utdrikningslag; Escape Rooms mange ganger, VR flere ganger, tennis, filmkvelder og så mye (!) god mat. Veldig gøy å se mer av Krakow denne helgen også, og byen blir bare finere og finere☺️

Escape Room er noe jeg gjerne kunne vært med på hver helg, tror jeg. Man blir låst inn i et rom, og skal løse et mysterie kun basert på en liten story. Alt i rommet kan potensielt være hint og hjelpemidler for å komme seg videre til neste hint. Ganske avansert altså hvordan koder, tegn, lapper og et drøss ulike koblinger til slutt ender opp med at vi kommer oss ut. Det er ekstra gøy hver gang et hint i rommet fører til et nytt rom? Heldig for oss, så har Krakow over 60 Escape Rooms – så her er det nok å ta av!

Det var veldig gøy å prøve tennis for første gang. Jeg trodde det skulle være tyngre i ermene, og tok derfor godt i et par ganger – ballen fløy da langt ut av banen, haha. Tennisbanen ligger 5 minutters gange fra leiligheten vår, så dette skal vi gjøre ofte fremover! Dere imponerte på banen Herr og Fru Wahlberg?

Ole og Martine var visstnok på matferie, og dette inkluderte derfor oss – noe som forøvrig var ganske ok? Siste kvelden var vi på Pino restaurant, som er samme kjede som Pino Garden – men nokså forskjellig menyer. Kyllingcurry med sitrongress, pinjekjerner, tomater, parmesan, ruccula og helt fersk pasta tok serien for beste matopplevelse.

a601b463-031c-4a63-967f-2b471bbc9852
// Så stilig danderte gulrot-muffins!
d6ebd041-b51e-4f22-a65c-aa33b8426b35
// Fine Martine!

Dagene har vært ekstremt travle siden vi landet i Norge mandag kveld. Vi har flyttet ut av leiligheten på Jeløya, og bor nå på Røysåsen. I skrivende stund er det totalt kaos her, og antageligvis 25 pappesker fullstappet med ting rundt meg. Dette blir også morgendagens prosjekt, før Jessica kommer en tur hit på kvelden. Skal bli godt å se henne igjen♡