regissør på deltid

God fredag✨ Jeg synes ukene bare flyr avgårde – spesielt i alt dette flyttekaoset. Vi kom tilbake til Polen igjen nå på tirsdag, og har jobbet med å filme små snutter som skal brukes i lanseringen av Zappmeet. David snakker og jeg filmer, noe som i grunnen fungerer ganske så bra. Veldig koselig å lete etter locations rundt i Krakow også!

d35094ea-f62b-4c16-a192-0696f705c8d4
// David synes vi skal komme oss videre, haha!

I dag er det den internasjonale kvinnedagen, noe jeg hadde helt glemt. Ingen ville innrømme hvem blomstene kom fra – David er i alle fall ikke den skyldige, haha 😉 Vi er to jenter på kontoret, og vi begge hadde fått blomster – så koselig! Da David spurte hvem gentlemannen var, svarte Daniel på kontoret så fint at de alle var det.


Jeg drar tilbake til Norge på søndag, og er da klar for skoleuke på HLT til uken. Leiligheten hjemme ser fortsatt helt bomba ut, så det skal bli godt å få litt orden der i løpet av uken. God helg☺️