amerikanske pannekaker

God søndag fine leser♡ Jeg har vært i Moss hele denne uken, og det har skjedd mye; skoledager med løsing av caseoppgaver i grupper, sykdom i flere dager og kaoset i leiligheten har blitt til litt mindre kaos.

På fredag fikk vi etterlengtet besøk av montørene fra Garderobemannen, som skrudde opp disse to fine garderobeskapene – ett i gangen og ett på hovedsoverommet. Det hjelper stort å kunne få lagt ting og tang inn i skaper. Leiligheten blir mye mer ryddig med én gang 🙂

I dag spiste vi en litt senere frokost med amerikanske pannekaker, og det var lenge siden sist. Jeg brukte oppskriften til Tine, og den fungerte veldig fint – rask, enkel og god smak! Vi hadde ikke så mye spennende topping, men sirup og bacon er vel alltid en slager (og ikke minst en kaloribombe, haha).


Jeg har akkurat brettet ferdig alle klærne som lå utover gulvet på soverommet, og fått lagt de inn i garderoben – superdeilig å endelig få det på plass. Nå skal jeg ordne meg, før det er møte på Filadelfia Moss kl 17. Beautyblender-svampen min som stod på vasken var for et par dager siden borte, og jeg var helt sikker på at Alma hadde tatt den. I går dukket den opp i stua ferdig tygd og full av hull. Alma var dermed den skyldige og jeg må nå sjekke om jeg har en til 😉

Til uken kommer jeg til å jobbe intensivt med oppgaveskriving og lesing, samt hjelpe til der jeg kan med Zappmeet-lansering – og det blir superspennende!