pitch på BI

God tirsdag? I går fikk Zappmeet et veldig spennende tilbud om å pitche på et stort investormøte på BI Oslo i dag, og David brukte derfor hele gårsdagen på å forberede seg til dette. Det ble til og med en kort pitching-runde på middag hos Lise & Calle, som var veldig koselig! Calle hadde laget kyllingwok og deilig sjokolademousse☺️

Jeg ble med David på BI i dag for å filme pitchen, og benyttet anledningen til å jobbe litt med skole mens David var med på arrangementet før pitchene. Det var totalt kun fem håndplukkede start-uper som fikk pitche, så jeg var ganske så spent på forhånd – og skolejobbingen ble derfor ikke superlett?

// Bare dørskiltet ser viktig ut, haha!

David pitchet Zappmeet på 4 minutter rett før denne fyren, og det gikk utrolig bra – helt fantstisk! Salen var helt med, og klappet høyt da han var ferdig. Jeg hadde ikke trodd at det gikk an å være så nervøs på andres vegne, men det var jeg i dag. Det hele resulterte i så mange spennende kontakter, som det blir gøy å følge videre?


Jeg studerte på BI i et halvt år rett etter videregående, og jeg syntes det var så hyggelig å komme tilbake igjen i dag. I morgen blir det hard jobbing med skole, og et arbeidskrav skal faktisk skrives ferdig?? God natt✨